duminică, 25 februarie 2018

De ce este esentiala monitorizarea traficului in marile orase?


Orice persoana s-a confruntat la un moment cu o situatie neplacuta in trafic, dar pentru a le evita sau pentru a avea o dovada asupra evenimentelor desfasurate se poate dovedi a fi ideala o camera de bord iUni. Aici se gasesc mai multe modele, pentru toate nevoile si preferintele, iar tarifele sunt foarte atractive.

Online sau in showroom
In plus, clientii au la dispozitie doua modalitati prin care pot intra in posesia dispozitivelor, fie le comanda online, iar daca valoarea acestora depaseste pragul de 499 de lei se bucura de livrare gratuita prin curier. Totusi, oricand se poate apela si la showroom-ul iUni din capitala pentru a testa gadgeturile, iar pe aceasta cale e mult mai usor sa fie luata cea mai buna decizie.

Functii utile
Bineinteles, cea mai importanta functie adusa de o camera de bord prin care se monitorizeaza traficul este aceea de inregistrare audio si video, iar cu cat calitatea imginilor este superioara, cu atat mai bine. Cele mai moderne dispozitive aduc si un unghi cat mai larg de filmare pentru a acoperi o raza mai vasta, bateria incorporata asigura o autonomie de cateva zile, insa exista si posibilitatea ca aceasta sa fie legata direct la cea a masinii pentru o autonomie nelimitata. Unele dispozitive permit vizualizarea rapida a imaginilor, in timp ce altele permit doar transferarea fisierelor catre un telefon sau un laptop, astfel ca totul tine de preferinte si de bugetul alocat.

In schimb, toate acestea sunt foarte usor de folosit, avand o interfata intuitiva, iar functiile incorporate sunt usor de descoperit in manualul de utilizare. Asadar, o camera de bord iUni poate fi o adevarata necesitate si solutia ideala pentru ca orice sofer sa se simta mai bine si in deplina siguranta atunci cand circula pe strazile aglomerate ale marilor orase ale tarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu