joi, 20 octombrie 2016

Pe ce site-uri gasim lenjerii din bumbac ieftine

Acum este mult mai usor sa te bucuri de dormitorul perfect, totul cu ajutorul Casa New Concept. Sunt cateva reguli de care clientii trebuie sa tina cont la amenajarea dormitorului, insa lenjeriile de pat sunt cele care dau o nota aparte intregii incaperi. Pe site sunt disponibile o multime de modele, pentru toate gusturile si care sa se adapteze in toate tipurile de dormitoare, in timp ce preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Astfel, clientii nu mai sunt nevoiti sa vaneze perioadele de reduceri pentru a se bucura de oferte imbatabile, cand acestea se gasesc pe toata perioada anului, la
Casa New Concept.

Calitatea materialelor si intretinere

Cele mai cautate sunt lenjeriile de bumbac, intrucat acestea sunt de calitate, in timp ce intretinerea lor
nu este una speciala. Asadar, clientii trebuie sa fie atenti la setarea temperaturii cand se spala la masina automata, sa nu depaseasca mai mult de 40 de grade, iar la acest proces sa nu fie folosite substante pentru inalbire. In plus, pentru calcare, temperatura maxima admisa este de 120 de grade, iar orice valoare superioara duce la riscul de degradare a lenjeriei.

Transport gratuit

Lenjeriile de pat comercializate de Casa New Concept isi pastreaza din farmec chiar si dupa mai multe spalari, intrucat modelele si culorile raman vii in tot acest timp. De asemenea, o astfel de lenjerie reprezinta cadoul ideal pentru cei aflati in pana de idei, intrucat oricine se bucura de un nou accesoriu pentru propriul dormitor. Mai mult, pe langa ofertele de fidelizare foarte atragatoare, se asigura transportul gratuit pentru comenzile mai mari de 399 de lei.

Mai putin timp pierdut

Prin intermediul magazinului nostru online, nimeni nu mai este nevoit sa piarda ore intregi prin magazine pana cand sa gaseasca lenjerii din bumbac potrivite, cand toate sunt mult mai aproape, la Casa New Concept.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu