duminică, 11 septembrie 2016

Colantarea masinilor este la moda in 2016

Cei care dorim ca autoturismele noastre sa se remarce in traficul aglomerat al marilor orase avem la indemana mai multe solutii, unele mai accesibile decat altele, diferentele fiind vizibile in materie de pret si eficienta. O posibilitate este aceea de a vopsi masinile intr-un mod inedit sau de a aplica diferite kit-uri atractive, insa acestea sunt foarte costisitoare, astfel ca este mult mai usor sa se apeleze la servicii de colantari masini.

Numeroase optiuni



Clientii au la indemana numeroase folii care pot fi aplicate pe propriile autoturisme, iar anul acesta cele mai cautate sunt cele alb perlat, intrucat se potrivesc in majoritatea cazurilor si masinile devin mult mai atractive. Optiuile sunt nelimitate, astfel ca singurele limite sunt impuse de imaginatie, existand posibilitatea de a pune in aplicare orice culoare, nuanta sau desen dorit. Din acest motiv, numeroase firme apeleaza la Colantari Design pentru a-si putea marca masinile din flota, iar acestea sa fie mult mai vizibile in trafic. Aceasta modalitate poate fi vazuta si ca o varianta accesibila de publicitate prin orase.

Flexibilitate



De asemenea, aceste servicii de colantari masini sunt potrivite intrucat presupun mai mult confort si mai multa flexibilitate. In cazul in care apare o zgaraietura foarte des intalnita in parcari, pentru a fi remediata nu este nevoie decat de schimbarea autocolantului folosit pe elementul respectiv. In acelasi timp, vopsirea integrala a unui singur element presupune minim 200 de lei pentru zonele restranse, dar si mai mult timp pana cand vopseaua sa se usuce.

Economii 


Pentru a vopsi integral un autoturism, costurile incep de la 4.000 de lei pentru masinile din clasa mica, pe cand colantarea aceleiasi masini nu costa mai mult de 1.000 de lei. In plus, foliile sunt de diferite tipuri, iar durata de viata este de minim 2 ani in cazul celor mai ieftine sau de 5 ani pentru cele mai groase de o calitate superioara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu